OM OSS

Jesper

Ansvarig redaktör och webbutvecklare

Numera färdig magisterstudent i teoretisk filosofi. Söker för tillfället doktorandtjänster och drejar. Lugn och livsglad person som intresserar sig för språkfilosofi. Har gjort tidningens hemsida.

Alice

Layoutansvarig

Doktorandstudent på Stockholms universitet som forskar om språkfilosofi. Ansvarar för allt som har med Intensions layout och design!

Ellen

Skribentsamordnare

Neurotisk magisterstudent i praktisk filosofi vid Lunds universitet. Dålig på att vara tyst och sitta still i båten. Kollar ofta på dokumentärer om valar och planterar om växter, istället för att studera metaetik och epistemologi.

Anita

Ständig sekreterare

Klurig kandidatstudent i teoretisk filosofi som försöker leva i enlighet med sina metafysiska principer. Gillar att fundera över tid och rum och allt däremellan.

Filip

Utvecklingsansvarig

Magisterstudent i teoretisk filosofi. Spelteoretiker som just nu läser kandidatkurs i praktisk filosofi för att klämma in etik i sina beslutsmodeller.

Jakob

Textgranskare

Magisterstudent på Stockholms universitet som intresserar sig för epistemologi och språkfilosofi. Gillar även musik, brädspel och att dricka öl med vänner!

Vilgot

Textgranskare

Fil.kand. i teoretisk filosofi vid LU som för närvarande går psykologprogrammet uppe i Umeå. Har (o)medvetet valt att intressera mig för medvetandefilosofi och epistemologi.